Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-04@21:04:42 GMT

27 راهکار تضمینی برای افزایش فالوور اینستاگرام

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۸۱۶۵۸

27 راهکار تضمینی برای افزایش فالوور اینستاگرام

ساعت 24-افزایش فالوور اینستاگرام (Instagram Follower) برای بسیاری از فعالان این شبکه اجتماعی یک دغدغه مهم به شمار می رود. به همین دلیل قصد داریم در فرصت حاضر راهکارهایی برای آن ارائه دهیم.

در حال حاضر، کاربران زیادی روزانه به شبکه های اجتماعی مختلف اعم از تلگرام، اینستاگرام، لینکدین و.. سر می زنند و با اهداف مختلف از آن استفاده می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در این بین برخی به استفاده اندک از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی بسنده می کنند و برخی به استفاده زیاد از آن روی آورده اند.

یکی از شبکه های اجتماعی پر طرفدار اینستاگرام است که در آن افراد می توانند از طریق انتشار عکس و ویدیو، تجربه هایشان را با دیگران به اشتراک بگذارند. دیده شدن و مورد پسند واقع شدن مسائلی هستند که همواره کاربران اینستاگرام با آن‌ها مواجهند. برای بعضی اهمیتی ندارد که چند نفر آن ها را دنبال کنند و چند نفر پست‌ها و پیام‌هایشان را بپسندند، اما برای بسیاری از کاربران، این موضوع اهمیتی حیاتی دارد. بعضی از کاربران تمایل دارند که تا حد ممکن به تعداد دنبال کنندگانشان بیافزایند و پست‌هایشان بیشترین پسند ممکنه را داشته باشد.

صرف نظر از اینکه دلیل تمایل افراد به افزایش فالوورهایشان چیست، در این مقاله ایتنا به ارائه راهکارهایی برای افزایش تعداد دنبال کنندگان تان در اینستاگرام می پردازیم.

اینستاگرام یک فضای ارتباطی است و معیارهایی که در دنیای واقعی و ارتباطات اهمیت دارند در این فضا هم دارای اهمیت هستند. مثلاً در ارتباطات واقعی اگر شما تمایل به دریافت توجه و احترام از طرف دیگران دارید حتماً باید خودتان هم این احترام و توجه را به دیگران بدهید تا همین بازخورد را دریافت کنید. در فضای مجازی اینستاگرام نیز همین موضوع صدق می کند، اگر تمایل دارید در این فضا دیده شوید، باید وقت بگذارید و برخی کارها را انجام دهید تا نتیجه بگیرید.







در ادامه 27 راهکار برای افزایش تضمینی فالوور اینستاگرام ارائه می‌شود که با استفاده از آن‌ها می‌توانید تعداد فالوورهایتان را در اینستاگرام افزایش دهید.
 
1-      لینک صفحه کاری‌تان را در صفحه‌ی خصوصی خود نشر دهید.
اولین کاری که می‌توانید انجام دهید و اتفاقاً در راستای تبلیغ صفحه اینستاگرام‌تان است این است که پیج کاریتان را در صفحه خصوصی خود نشر دهید.

2-    در بخش «تماس با ما»‌ی وب‌سایتتان، صفحات اجتماعی‌تان را نیز معرفی کنید.
معرفی صفحات اجتماعی‌تان در بخش تماس با مای وب‌سایتتان از دیگر راه‌هایی است که می‌توانید با استفاده از آن به تبلیغ صفحه خودتان در اینستاگرام بپردازید.

3-    مشتریان حضوری خود را تشویق کنید تا شما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنند.
 یک وجه دیگر تبلیغات این است که مدام مشتریان حضوری خود را به پیوستن به شبکه‌های اجتماعی‌تان دعوت کنید.

4-    پست‌ها، عکس‌ها و مطالب دیگران را به اشتراک بگذارید.
فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و به ویژه در اینستاگرام نوعی بده بستان است. اگر تمایل دارید مطالبتان توسط دیگران به اشتراک گذاشته شود و روند افزایش فالوور اینستاگرام را به خوبی طی کنید شما هم باید همین کار را برای دیگران انجام دهید.

5-     به سؤالات مردم در صفحات دیگر پاسخ دهید.
فعالیت بیشتر در اینستاگرام موجب می‌شود که هر چه بیشتر دیده شوید. برای نتیجه‌گیری بهتر حتماً با صفحه اجتماعی شغلی‌تان پیام بگذارید تا فالوورهای بیشتری را جذب کنید.

6-    دیگران را پیدا و دنبال کنید.
منتظر نباشید که مردم به سراغ شما بیایند، بلکه به صفحات مشابه بروید و افرادی که پست‌های نظیر پست‌های شما را لایک کرده‌اند، پیدا و دنبال کنید.

7-    عکس‌های دیگران را لایک کنید.
یکی از سریع‌ترین راه‌ها برای کسب فالوور، لایک کردن عکس‌های دیگران است. افرادی که شما را فالو نمی‌کنند، وقتی متوجه شوند تصاویرشان را لایک می‌کنید، شما را فالو خواهند کرد.

8-    فریاد (ShoutOut) کنید.
فریاد کردن بدان معناست که ابتدا شما حساب شخص را فریاد می‌کنید و او نیز در مقابل این کار را برای شما انجام می‌دهد. این کار نیز در قالب همان بده بستانی که از آن صحبت کردیم است و به افزایش فالوور اینستاگرام منجر می شود.






9-    به طور مرتب ایمیل‌ها و شماره تلفن‌های مشترکین شرکتتان را با شبکه مجازی خود همگام کنید
 با توجه به ضروری بودن ارائه ایمیل به شبکه‌های اجتماعی می‌توانید با همگام‌سازی لیست ایمیل‌های مشترکین شرکت با صفحه مجازی‌تان، آن‌ها را در شبکه بیابید.

10-    نسبت به دنبال کنندگان خود حساس باشید
برای افزایش تعداد فالوورهایتان لازم است که با آن‌ها رابطه کنش و واکنشی داشته باشید. این‌طور نباشد که مطلبی را انتشار دهید و آن را رها کنید. باید به سؤالات، نظرات، پیشنهادات و شکایات دنبال کنندگان پاسخ دهید. این کار موجب می‌شود که رابطه‌ای عمیق‌تر میان شما و دنبال کنندگان به وجود بیاید و از امکان کاهش فالوورهایتان کاسته شود. همین امر افزایش فالوور اینستاگرام را برایتان به ارمغان می‌آورد.

11-     خلاقیت داشته باشید
شما به عنوان صاحب یک صفحه باید به طرق مختلف با کاربران ارتباط برقرار کنید و در راستای افزایش فالوورهایتان گام بردارید. برگزاری مسابقات یکی از بهترین روش‌های ایجاد انگیزه در فالوورها و افزایش فالوور و لایک در اینستاگرام است.

12-    از هشتک‌های مرتبط استفاده کنید
سعی کنید تا حد ممکن از هشتک‌های مرتبط استفاده کنید. یکی از بهترین راه‌های موجود برای افزایش فالوور در اینستاگرام این است که آن‌ها را با هشتک‌های جستجو شده‌شان به پیج خود بکشانید.

13-    انرژی خود را صرف شبکه‌های اجتماعی محدودی کنید
برای اینکه برنامه افزایش فالوور اینستاگرام را به خوبی اجرا کنید بهتر است به جای آنکه در چندین شبکه اجتماعی حضور کمرنگی داشته باشید، در یک یا دو شبکه عضو شوید و در آن‌ها فعالانه عمل کنید.

14-    آهسته و پیوسته فعالیت کنید
به صورت مداوم در صفحه اجتماعی‌تان پست بگذارید. البته توجه داشته باشید که پست‌های با کیفیت، جالب، جذاب و خوشایند را انتشار دهید. در غیر این صورت فالوورهایتان را از دست خواهید داد.

15-    برای افزایش فالوورهایتان از عنصر شوخ‌طبعی استفاده کنید
بخش زیادی از کاربران شبکه‌های اجتماعی به دنبال گذراندن اوقاتی خوش در این فضای مجازی هستند. به این ترتیب، پست‌های طنزآمیز و شاد تعداد اشتراک‌گذاری بالاتری را برایتان به ارمغان خواهد آورد.

16-    فعالیت خوبی در لینکدین داشته باشید
اگر نظرات مفیدی در این شبکه ارائه دهید، اعضای آن علاقه‌مند می‌شوند تا بیشتر از شما بشنوند و بدین طریق به دیگر صفحات اجتماعی شما سر می‌زنند.

17-    هدفمند عمل کنید
اهداف مشخص و کوتاه‌مدتی را برای خود تعیین کنید تا بدانید که در طی یک بازه زمانی مشخص می‌خواهید به چه تعداد فالوور برسید. اگر این‌طور عمل کنید، تمرکز خود را از دست نمی‌دهید و شانس رسیدن به هدف موردنظر را خواهید داشت.

18-    بهترین عکس‌هایتان را در اینستاگرام بگذارید
روزانه تعداد زیادی عکس در اینستاگرام به اشتراک گذاشته می‌شود. بنابراین رقابتی تمام‌عیار میان صاحبان صفحات مختلف برای دیده شدن وجود دارد و اگر شما هم می‌خواهید در این فضا دیده شوید، باید باکیفیت‌ترین عکس‌هایتان را انتشار دهید تا افزایش فالوور اینستاگرام را شاهد باشید.

19-    نام کاربری خود را تغییر ندهید
نام کاربری شما در اینستاگرام به مثابه آدرس شماست. کاربران از این طریق می‌توانند شما را پیدا کنند، بنابراین از تغییر گاه‌به‌گاه آن پرهیز کنید. اگر می‌خواهید مردم با جستجوی نام کاربری‌تان شما را پیدا کنند، مطمئن شوید که نام کاربری‌تان با نام برندتان همسو و یکسان باشد. از مخفف سازی نام کاربری‌تان نیز خودداری کنید.

20-    برای افزایش لایک در اینستاگرام از فیلترهای تصویری مناسب استفاده کنید
برخی از فیلترهای محبوب نقش بیشتری در دیده شدن عکس‌های شما دارند. محبوب‌ترین فیلترهای عکس عبارت است از: حالت نرمال (بدون فیلتر).myfair,Hudson,risr.amaro,x-proll,earlybird.valencia,inkwell.

21-    در زمان مناسبی از روز مطالبتان را ارسال کنید
بررسی کنید و ببینید چه زمانی بیشترین افزایش لایک در اینستاگرام را داشته‌اید و سعی کنید که در همان زمان‌ها به انتشار پست‌هایتان بپردازید. معمولاً مردم در زمان تعطیلات و استراحت بیشتر از گوشی استفاده می‌کنند و به چک کردن شبکه‌های اجتماعی می‌پردازند.

22-    هشتک‌های معروف را جست‌وجو کنید
 هشتک‌های معروف را جستجو کنید و بعد از پیدا کردن آن‌ها عکس‌هایشان را لایک کنید.

23-    شبکه‌های اجتماعی خود را با هم همگام کنید.
برای این کار از گزینه integration  استفاده نمایید. فعال‌سازی این گزینه باعث می‌شود که مثلاً وقتی پستی را در اینستاگرام می‌گذارید، به‌طور هم‌زمان همان پست در سایر شبکه‌های اجتماعی‌تان نیز قرار گیرد.

24-    فالوورهایتان را به صورت شاخه‌ای افزایش دهید
 برای این انجام این  کار از  گراف جست‌وجوی شبکه اجتماعی استفاده کنید. از طریق این اقدام می‌توانید دیگر پیج‌های لایک شده توسط هر کدام از فالوورهایتان را بشناسید و به تعداد زیادی از افراد با ذهنیت مشابه دست یابید.

25-    مطالب جذاب انتشار دهید
چیزهایی را در صفحه خود قرار دهید که برای اکثر قریب به اتفاق مردم جالب و جذاب است. مثلاً اگر این خبر را در صفحه خود انتشار دهید که فلان رستوران فلان تخفیف را دارد و یا به مناسبت خاصی غذا رایگان ارائه می‌دهد، قطعاً تعداد فالوورهایتان افزایش می‌یابد و در راستای پروژه افزایش فالوور اینستاگرام گام برمی‌دارید.

26-    با صفحات مکمل کار خودتان همکاری کنید
 مثلاً اگر فروشنده پارچه لباس هستید می‌توانید با خیاط‌های حرفه‌ای تبادل داشته باشید و به این ترتیب به افزایش دنبال کنندگانتان بپردازید.

27-    از  انتشار بیش‌ازحد مطالب تکراری پرهیز کنید
 این بدان معنا نیست که فقط مطالب جدید و منحصربه‌فرد انتشار دهید، بلکه بهتر است طوری عمل کنید که دانش و دیدگاه شما در صفحه اینستاگرامتان مشهود باشد. همچنین از انتشار عکس‌ها و ویدیوهای سرگرم‌کننده نیز می‌توانید استفاده کنید.

سخن آخر:
باید بدانید که افزایش فالوور اینستاگرام مانند هر هدف دیگری نیاز به تلاش دارد. در این فضا باید به اندازه کافی فعال باشید و از طریق کنش و واکنش به افزایش دنبال کنندگان خودتان بپردازید. از سوی دیگر، معمولاً کاربران شبکه‌های اجتماعی تمایل دارند که اوقاتی خوش را در این فضا بگذرانند، بنابراین باید به این موضوع نیز توجه داشته باشید.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: ایتنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۸۱۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی معلمان ماهر مجازی

نه تنها لازم است معلمان با آخرین فناوری همراه باشند، بلکه باید آگاهی کافی نسبت به نحوه استفاده از ابزار دیجیتال برای کلاس را داشته باشند. معلمان مدرن باید خود را با فناوری های جدید وفق دهند تا با سبک‌های جدید یادگیری همگام شوند.

به گزارش ایسنا، به نقل از نورنیوز: فناوری‎های جدید در عرصه ارتباطات زمینه ساز تحولات سریع و غیر قابل بازگشتی در جهان شده‌اند. این تحولات بخش‌های مهمی از زندگی فردی و اجتماعی جوامع را تحت‌تأثیر قرار داده‌اند. نظام آموزشی نیز از جمله ساختارهایی است که تحت تأثیر این فناوری‌ها قرار گرفته و به نظر می‌رسد این کنش‌پذیری همچنان ادامه داشته باشد. رشد و فراگیر شدن استفاده از فناوری دیجیتال و شبکه‌های اجتماعی در این میان شاید از مهم‌ترین عوامل تأثیرگذار بر امر آموزش باشد. فضای وب و شبکه‌های اجتماعی از یک سو به عنوان منبعی برای دریافت اطلاعات بی شمار برای دانش‌آموزان به شمار می‌روند و از سوی دیگر ارتباط آنها را با گروه‌های همسان برقرار می‌سازند. بعد از همه گیری کرونا نیز نقش دیگری برای شبکه‌های اجتماعی در امر آموزش فراهم آمد. در این دوران شبکه‌های اجتماعی به بستری برای ارتباط معلمان و دانش‌آموزان تبدیل شدند و در واقع نقش کلاس‌های درس را پیدا کردند.

فارغ از این که کدام شبکه برای تدریس به کار گرفته شد، چالشی که پیش آمد این بود که برخی از معلمان با فناوری دیجیتال و فضای جدید آشنایی چندانی نداشتند و حتی در این زمینه از دانش‌آموزان خود چندین پله عقب‌تر بودند. این مسأله سبب بروز مشکلات فراوانی در امر تدریس مجازی شد و حتی در برخی موارد اسباب شوخی و خنده دانش‌آموزان را نیز فراهم آورد که خلاف جایگاه والای معلم است. تمام این‌ها سبب می‌شود تا آشنایی معلمان با فضای شبکه‌های اجتماعی و نحوه کار با آن به عنوان نیازی اساسی در امر تدریس در دوره حاضر تلقی شود. این امر از سویی به جهت نزدیکی با دانش‌آموزانی که عمدتا (حتی به غلط) کاربران این شبکه‌ها هستند، مهم است و از سوی دیگر بروز دوباره شرایطی مشابه پاندمی ایجاب می کند تا معلمان مهارت‌های استفاده از شبکه‌های اجتماعی و مناسبات آن را فرا گیرند.

 ما در چند سال اخیر شاهد پیشرفت‌های زیادی در فناوری آموزشی بوده‌ایم و از آنجا که همچنان شاهد این رشد سریع خواهیم بود، نه تنها لازم است معلمان با آخرین فناوری همراه باشند، بلکه باید آگاهی کافی نسبت به نحوه استفاده از ابزار دیجیتال برای کلاس را داشته باشند. در واقع معلمان مدرن باید خود را با محیط آموزشی در حال تغییر و فناوری های جدید وفق دهند تا با سبک‌های جدید یادگیری همگام شوند.

در بستر آموزش آنلاین، کل فرآیند آموزش و یادگیری از طریق اینترنت و با استفاده از ابزارهای تکنولوژی و نیز شبکه‌های اجتماعی انجام می‌شود، از این رو دانش کافی معلمان در زمینه فناوری ضروری به نظر می‌رسد.

 در حال حاضر برخی مدارس در طول سال تحصیلی از ابزارها و بسترهای آموزشی آنلاین مختلف برای ارائه درس و ارتباط با خانواده استفاده می‌کنند. این شیوه بویژه پس از دوران همه گیری کرونا مرسوم شد چرا که از یک سو در زمان و انرژی کادر آموزشی و خانواده دانش‌آموزان صرفه جویی می‌کند و از سوی دیگر در مقاطع زمانی دیگری همچون آلودگی هوا مدارس را به کل به تعطیلی نمی‌کشاند و کلاس‌ها را در بستر آنلاین برقرار می کند.

مهارتی که ذهن معلم را به دانش‌آموزان نزدیک می‌کند

در دوره‌ای که کودکان از سنین پایین با فناوری دیجیتال آشنا می‌شوند، اگر معلم تنها به تسلط به کتب درسی اکتفا کند ممکن است از قافله تغییر مناسبات ارتباطات مجازی عقب بماند.

اکرم جعفری، معلم شاغل در آموزش و پرورش در این باره به نورنیوز می‌گوید:«وقتی دانش‌آموزان تسلط کافی به استفاده از ابزار دیجیتال را دارند و همچنین از تمام وقایعی که در شبکه‌های اجتماعی روی می دهد خبر دارند، معلم هم باید بتواند خودش را متناسب با این شرایط به روز کند. برخی معلمان ممکن است بگویند از این شبکه ها خوششان نمی‌آید یا وقت و حوصله آن را ندارند اما آگاهی نسبت به این فضا برای آنها لازم است چرا که در این صورت می‌توانند بهتر متوجه آن چه در ذهن دانش‌آموزان می‌گذرد باشند. از طرف دیگر در دوره کرونا که معلمان مجبور شدند کلاس ها را به صورت آنلاین برگزار کنند مشاهده کردیم که برخی معلمان هیچ آشنایی با این فضا نداشتند و به سختی با آن ارتباط برقرار می‌کردند و حتی فرستادن فایل از طریق شبکه های اجتماعی برای آنها دشوار بود. این تجربه نشان داد که اگر معلمان این مهارت‌ها را پیدا کنند می‌توانند ارتباط بهتر و موثرتری با دانش‌آموزان داشته باشند و ما هم مشاهده می‌کردیم که دانش‌آموزان با معلمانی که به این فضا واردتر هستند بیشتر ارتباط می‌گیرند و او را به خود و در واقع به نسل خود نزدیک‌تر می‌دانند.»

فارغ از تسلط معلمان به فناوری دیجیتال و شبکه‌های اجتماعی، معلمان آنلاین باید دارای خصوصیاتی باشند که کار در این فضا را برای آنها ساده‌تر کند.

احمد مولایی، معلم یکی از مدارس تهران هم درباره ویژگی‌های معلم آنلاین به نورنیوز می‌گوید:«در محیط آموزش دیجیتال آن گروه از معلمانی که تفکر خلاقانه دارند کمک بیشتری به دانش‌آموزان می کنند چرا که فضای آموزش آنلاین به طور کلی ممکن است بعد از مدتی خسته کننده شود. به صورت کلی مدرسه آنلاین دانش‌آموز را وارد فضای جدیدی می‌کند و به او فرصت تجربه‌های جدید را می‌دهد که معلم در این تجربه‌ها باید کنار دانش‌آموز باشد. ویژگی مهم معلمان در آموزش آنلاین در دسترس بودن آنهاست که البته این مسأله ممکن است مشکلاتی را برای معلم ایجاد کند اما از طرفی هم اطمینان خاطری برای دانش‌آموز ایجاد می‌کند و او را به آموزش آنلاین علاقه مندتر می‌سازد. در بستری که انعطاف‌پذیری آن نسبت به آموزش حضوری به مراتب بیشتر است، ممکن است شیوه‌های سنجش دانش‌آموزان از طریق امتحان کمی تغییر کند. در این زمینه یک معلم ماهر می‌تواند بدون برگزاری امتحان، به روش‌های متعدد عملکرد دانش‌آموزان را ارزیابی کرده و میزان پیشرفت آنها را دریابد و بر اساس آن آموزش را ادامه دهد.»

هزینه‌ای برای تقویت مهارت آنلاین

درست است که بالا بردن مهارت معلمان در فضای دیجیتال دارای اهمیت است اما این ارتقا نیازمند صرف وقت و هزینه شرکت در دوره‌هایی است که به این منظور برگزار می شود.

   مطالعه بهترین روش‌های تدریس دیگر مربیان در دنیا، شرکت در کنفرانس‌ها، کارگاه‌ها، سمینارها، فرصت‌های توسعه شغلی و مطالعه کتاب‌های مربوط به شیوه‌های آموزشی از جمله کارهایی است که می‌تواند در این امر کمک کننده باشد اما با توجه به شرایط اقتصادی شاید برای همه معلمان مقدور نباشد از چنین امکاناتی استفاده کنند بنابراین لازم است مسئولان آموزش و پرورش به برگزاری دوره‌های مفید در این زمینه و نیز پرداخت کمک هزینه به معلمان برای شرکت در کلاس‌های آموزشی و سمینارهای جهانی اقدام کنند.

اهمیت فراگیری مهارت‌های آنلاین برای معلمان سبب شده در این رابطه پژوهش‌هایی در سراسر دنیا انجام شود.

در مقاله ای که با عنوان «تجربیات معلمان از تدریس آنلاین در طول کووید ۱۹» در سال ۲۰۲۴ در سایت کتابخانه ملی پزشکی NIH منتشر شده، بر اهمیت فراگیری مهارت‌های دیجیتال برای معلمان تأکید شده است. نتایج این پژوهش بر مصاحبه با گروهی از معلمان و بیان تجربیات آنها از تدریس در دور دو ساله آنلاین در طول همه‌گیری کرونا به دست آمده است. نتایج این پژوهش نشان می‌دهد که با وجود مشکلاتی که سیستم آموزش به دلیل اختلال ناشی از همه‌گیری با آن مواجه شد، معلمان از مجموعه‌ای از ابزارهای دیجیتالی برای ارائه محتوا و ارتقای تعامل استفاده کردند و درک آنها از این فضا عمیق‌تر شد و به سمت توسعه مهارت‌های دیجیتال پیش رفت.

بر اساس این پژوهش اگرچه مهارت‌های دیجیتالی معلمان قبل از همه گیری کرونا به دلیل دیجیتالی شدن مداوم جامعه معاصر مورد توجه زیادی قرار گرفته بود، اما این نیاز به طور قابل توجهی در طول دوره همه گیری افزایش یافت. البته اخیرا این نگرانی وجود دارد که در دوران پس از قرنطینه نیاز به افزایش مهارت های دیجیتالی معلمان کمتر حس شود و ضرورت تقویت آن کمرنگ شود. از سوی دیگر چون این موضوع جدید است چندان مشخص نیست که معلمان دقیقا به چه مهارت‌های دیجیتالی نیاز دارند و در نتیجه تحقیقات بیشتر در این زمینه باید انجام شود.

ارتقای مهارت‌های دیجیتال معلمان در دوره کرونا البته مورد توجه تمام سیستم های آموزشی و مسئولان این امر در سراسر جهان قرار گرفت. محسن حاجی ‌میرزایی، وزیر آموزش و پرورش وقت در شبکه جام‌جم عنوان کرد که کرونا با وجود اتفاقات تلخی که رقم زد، ما را با ظرفیت‌های جدیدی آشنا کرد و به یک زیست بوم جدیدی وارد شدیم. دنیا سال‌ها بود که در حال کوچ کردن به این زیست‌بوم بود اما حرکت خیلی کندی داشت و کرونا به یکباره همه جوامع را به یک زیست‌بوم جدید پرت کرد و در حال حاضر آماری که در دنیا هست حدود ۶۷ درصد معلمان جهان برای اولین بار آموزش مجازی را تجربه می‌کنند یعنی این ظرفیت مهم به صورت یکسری کارهای مکمل در برخی کشورها مورد استفاده قرار می‌گرفت اما اینکه جایگزین آموزش رسمی شود، برای اولین بار بود. (فارس، ۹ مهر ۱۳۹۹)

گرچه دوران پاندمی سپری شده اما تجربه گذشته به ما می‌آموزد که ممکن است دوباره در چنین شرایطی قرار گیریم و نیاز پیدا کنیم که باز در فضای دیجیتال کلاس‌های درس را تشکیل دهیم. از آن گذشته در مسیر توسعه، بازگشت به عقب ممکن نیست پس حالا که معلمان در مسیر ارتقای مهارت‌های دیجیتال قرار گرفته‌اند، دیگر نه تنها نباید به عقب برگشت بلکه پیشرفت در این حوزه می‌تواند ما در زمره کشورهای پیشرو در زمینه آموزش آنلاین قرار دهد.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • (ویدئو) فیلمی از یک کارگر باربری شبکه‌های اجتماعی را تسخیر کرد
  • (عکس) ژیلا صادقی با این تیپ خفن در خارج سوژه شبکه‌های اجتماعی شد
  • آذری‌جهرمی پاسخ مالک شریعتی را داد
  • این شبکه اجتماعی برای کاربرانش بازی راه‌اندازی کرده است!
  • از «نیکا» تا «یسنا»
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • شبکه اجتماعی «ایکس» عملکرد دکمه «بلاک» را تغییر می‌دهد
  • اگر خونتان غلیظ شده این راهکار‌ها را به کار بندید
  • بازار هیپنوتیزم در شبکه‌های اجتماعی/ هیپنوتیزم چیست و اصلا فایده‌ای هم دارد؟